Formlar

  

Alican Şenay
Gayrimenkul Danışmanı

Alican Şenay
Gayrimenkul Danışmanı

Gayrimenkul insanın hayatındaki önemli yatırım araçlarından biridir.Türkiye'de bir kişi ortalama yirmi yılda gayrimenkul sahibi olabilmektedir.Bu taşınmazın edinilebilmesi sürecinde mülk sahibi bir çok hayaller kurup yaptığı fedakarlık sonucunda maddi ve manevi değeri olan bir yatırım aracına sahip olmaktadır. İşte tam da bu safhada profesyonel bir gayrimenkul danışmanı ile çalışmanız gayrimenkul yatırımınızın ve tasarrufunuzun daha doğru şekillenmesine neden olacaktır. Bu konuda size bu hizmeti sunacağımı biliyorum.Ben kimim diye soracak olursanız;

Merhaba,

1986 İstanbul Suadiye doğumluyum, Trabzonluyum.İlk/ortaokul eğitimimi Kadıköy ilçesinde, lise öğrenimimi ise Kuleli Askeri Lisesinde tamamladım.2008 yılında Kara Harp Okulu'ndan Endüstri ve Sistem Mühendisi olarak mezun oldum.

2008-2020 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yöneticilik pozisyonlarında çeşitli görevlerde bulundum.Meslek hayatım içerisinde gayrimenkul ve yatırım alanları ile ilgili araştırmalar yaptım.

Yatırımcısına kazanç sağlayacak, emsalleri arasında fark yaratacak başarılı bir gayrimenkul danışmanının sahip olması gereken vizyonerlik, iş disiplini, problem çözme becerisi, işlem sonlandırabilme gibi özelliklere sahip olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim.

2021 yılından itibaren önceki yıllarda hedeflediğim gayrimenkul sektörüne başlangıç yaptım.Sektörde başarılı olan RE/MAX markasına katıldım ve RE/MAX bünyesindeki tüm eğitimlerimi tamamladım.

Artık sürekli olarak ilgi alanım içerisinde olan gayrimenkul sektöründe; bahsettiğim özellikler ile karşılıklı güven ve dürüstlük ilkelerini prensip edinerek başta müşteri memnuniyeti odaklı danışmanlık hizmeti vermekteyim.Gayrimenkullerinizi birlikte değerlendirerek hızlı ama en önemlisi doğru çözüm ortağınız olmak isterim.

Saygılarımla